BOVAG

Het Poortje Fietsen in Halsteren

De BOVAG E-bike expertVoordelen BOVAG fietsenzaak

e-bike-expert1
BOVAG staat voor zekerheid en zorgeloos fietsen. Naast kwaliteit en onafhankelijk advies bieden wij als Mecanicien van BOVAG de beste voorwaarden en garantie. Onze voorwaarden zijn goedgekeurd door de ANWB en Consumentenbond. Wij geven ook garantie op een gebruikte elektrische fiets (v.a. € 250,-)! Deze garantieperiode is 6 maanden. Op onderhoud en reparatie krijgt u standaard 3 maanden.

Merken en modellen

Wij hebben een ruim assortiment nieuwe en tweedehands elektrische fietsen van de betere merken. Of u nu een rustige elektrische stadsfiets zoekt of een handige bakfiets, een praktische elektrische vouwfiets of een sportieve E-mountainbike: u kunt hem bij ons vinden. Kom langs voor een proefrit en vertel ons uw eisen, wensen en budget. Dan kijken we samen welke fiets het best bij u past!

E-bike voordelen

Actieradius
Met een e-bike legt u gemakkelijker lange afstanden afEen E-bike fietst licht en comfortabel dankzij de trapondersteuning. Hoe licht bepaalt u zelf door middel van rijprogramma’s die u eenvoudig kunt instellen of soms zelfs op maat kunt programmeren. Verder is een goede fiets voorzien van een veiligheidssysteem dat er voor zorgt dat u rustig kunt opstappen en veilig kunt fietsen.
Met een elektrische fiets kunt u probleemloos langere afstanden afleggen. Hierdoor is hij geschikt voor zowel recreatief gebruik als woon-werkverkeer. Aan onderhoud vraagt een E-bike niet meer dan een gewone fiets ondanks dat er veel techniek bij komt kijken.

Techniek elektrische fiets

Een elektrische fiets heeft een aantal belangrijke technische onderdelen waaronder een motor, fiets accu en veiligheidssysteem. Daarnaast is hij uitgerust met versnellingen en rijprogramma’s en heeft hij een bepaalde actieradius: de totale afstand die u kunt afleggen zonder de accu tussentijds op te laden.
De techniek van een E-bike is complex en ontwikkelt zich in rap tempo. Als BOVAG-lid zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen dankzij jaarlijkse trainingen. Wilt u thuis alvast meer lezen over de techniek van de elektrische fiets? Lees of bekijk op film dan de koopwijzer van BOVAG. Deze zijn speciaal voor u gemaakt en bevatten veel feiten, tips en adviezen.

De plek van de fiets accu verschilt per merk en model.
PlekFietsAccu
De plek van de fiets accu verschilt per merk en model e-bike.

Facebook

Facebook Pagelike Widget