Fietsen & Service

Het Poortje Fietsen in Halsteren

Ga jij straks naar de middelbare en ben je toe aan een nieuwe fiets? Wacht dan niet te lang met het uitzoeken van je fiets. De levertijden lopen op dit moment op van 4 tot 12 weken. En je wilt natuurlijk niet op je oude fiets naar de nieuwe school!

11043096_716273118487661_8577555976382470245_n-2

Ons motto is dat we alleen fietsen verkopen waar we zelf graag op willen fietsen. Dit betekent dat we uitsluitend fietsen verkopen van topmerken zoals Gazelle, Sparta, Trek, Union en Cortina.

HAAL- EN BRENGSERVICE:

Zit jij op de Middelbare School en koop je een fiets bij Het Poortje Fietsen in Halsteren dan hebben wij een speciale pechservice voor jullie. Krijg je van en naar school problemen met je fiets dan bel je ons. Wij zorgen voor een leenfiets en brengen je naar school of naar huis. Zo helpen we jullie en ontlasten we jullie ouders. Kom snel langs om onze fietsen te bekijken en neem ook je oude fiets mee. We willen hem heel graag inruilen!

HULP BIJ AANKOOP:

Geen flauw idee waar u op moet letten als u een fiets gaat kopen? Bekijk de filmpjes van de BOVAG Koopwijzer of ga naar de Elektrische Fietsenkiezer van Sparta. Natuurlijk kunnen wij u in de winkel ook voorzien van een goed advies.

U kunt alle dagen van de week uw reparatiefiets brengen en halen. Ons streven is de reparatie die ’s morgens gebracht is, ’s middags weer klaar te hebben. Uiteraard is er in overleg een leenfiets beschikbaar. En mocht u niet in de gelegenheid zijn de fiets te brengen dan halen wij de fiets op en brengen wij hem weer terug. En uiteraard hoeft u voor deze service (die bij ons gewoon standaard is) niets extra’s te betalen.

Bij het Poortje krijgt u, behalve een fiets van topkwaliteit, ook optimale service.
Timo Sorber IMG_8529

Facebook